Láska prochází žaludkem, aneb, Co chutná Evě Pilarové /

Kuchařka je tradičně členěna na oddíly saláty, studené předkrmy, teplé předkrmy, polévky, hlavní jídla, druběž, ryby a dary moře, zvěřina, sladkosti a nápoje. Pokrmy popsané v jednotlivých oddílech jsou zajímavé, nápadité až gurmánské. Přehled surovin je stručný, postup přípravy je praktický a návod...

Celý popis

Hlavní autor: Kolomazník, Jan, 1952-
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Metramedia, 2000
Vydání: Vydání první
Témata:
Conspectus: 641
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Kunčina

Barcode Stocknumber Callnumber Umístění Stav Issues
456123241677 KUN 3241677 KUN 641.5 (unknown) Dostupné